HomeGames ArenaKingdom Come: Deliverance pe Kickstarter

Kingdom Come: Deliverance pe Kickstarter

Studioul Warhorse a lansat pe Kickstarter o campanie de finanțare pentru Kingdom Come: Deliverance. Jocul, ce doar ce a fost anunțat la finele anului trecut, promite să ofere experiența unui RPG medieval, autentic, fără nici un strop de magie în el. Catacombe, fără dragoni. Alchimie, fără licori mistice. Decapitări, fără zombies.

Obiectivul este cel de-a obține 300 de mii de lire sterline în următoarele 28 de zile, ceva ce pare foarte realizabil, din moment ce au strâns deja peste 200 de mii. Banii nu vor fi folosiți pentru dezvoltarea întregului joc. Warhorse are un finanțator ce până acum a contribuit cu 1.5 milioane de dolari, dar nu este convins că jocul va avea suficient succes pentru a continua finanțarea, însă dacă această campanie dă roade în a dovedi interesul pentru joc, cu acești bani și cu cei adiționali de la finanțator, Kindgom Come va putea fi terminat.

Planul este cel de a lansa jocul pe trei capitole, primul cuprizând o hartă de 9 kilometri pătrați, în care veți găsi cam 30 de ore de gameplay. Regiunea este plină de viață, locuitorii săi având propriul program zilnic, dormind noaptea, mergând la locul de muncă, reacționând la acțiunile tale și tot așa.

Veți putea explora fără limite această lume, făcând misiuni, participând la bătălii masive, sau pur și simplu sărind pe cal și căsăpind tot ce vă trece în cale. Jocul folosește un sistem de luptă din perspectiva first person, ce a fost descris ca fiind pe cât de autentic se poate. Are un sistem de crafting apropiat de realitate este promis, într-un stil ce se aseamănă cu cel al lui Gothic, dialog cu opțiuni multiple, o poveste neliniară cu multe posibilități de-ai modela dezvoltarea, un sistem de reputație, unul de legi și trei clase din care puteți alege.

Poți fi un războinic, un hoț, și în lipsa unui vrăjitor, fiindcă nu există magie, poți fi un bard, ce va excela la a forma relații cu alte personaje, a manipula și la a înjunghia în spate, figurativ vorbind. Hoțul înjunghie în spate ad litteram.

În cazul finanțării, ceva ce pare sigur că se va întâmpla, Kingdom Come: Deliverance va sosi la sfârșitul anului 2015.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep