HomeEvenimenteCESLG Life Band Touch: bratara (wristband) cu display LED

LG Life Band Touch: bratara (wristband) cu display LED

image

Ceea ce spuneam acum câteva zile s-a adeverit: LG a (re)intrat în zona de wearable tech, propunând la CES 2014 o brățară destinată celor ce fac sport și doresc să înregistreze detalii exacte despre activitățile desfășurate. Propunerea LG prin Life Band Touch este cu atât mai interesantă cu cât aduce în zona de wearable tech, sub forma unei brățări inteligente multe din elementele funcționale pe care până acum le-am asociat unui ceas inteligent.

image

Mai exact notificări legate de apelurile de pe telefon, controlul remote al player-ului audio. Life Band Touch e o brățară care nu se închide complet, are un display LED – adică se văd informații direct, nu mai trebuie ca ulterior informația de pe brățară să fie descărcată pe un PC/smartphone. Controlul informației se face printr-un singur buton disponibil pe brățară – se pot parcurge informațiile despre timp, caloriile consumate etc. Legarea la un smartphone e posibilă prin Bluetooth.

Un accesoriu suplimentar sunt căștile Heart Rate Earphones, folosite pentru ascultarea muzicii și/sau informații despre bătăile inimii.

Se pare că primele impresii ale celor de la CES 2014 sunt pozitive vizavi de Life Band Touch, semn că LG a făcut foarte bine că a așteptat să vadă în ce direcție merge tehnologia de ceas/brățară inteligent(ă). Sper ca LG să nu limiteze integrarea doar cu telefoanele și tabletele sale.

Până acum Life Band Touch e pe lista produselor anunțate la CES pe care vreau neapărat să le testez.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep