HomeEvenimenteCESLG prezinta display-ul oglinda: mirror display

LG prezinta display-ul oglinda: mirror display

LG-Mirror-ces-820x420

La CES, 2014 LG a mai venit cu o tehnologie interesantă: mirror display. O soluție îndrăzneață, dar cu potențial, așa cum notează Slashgear. Display-ul folosit este și o oglindă, produs funcțional chiar și atunci când e închis, treabă ce ar trebui să îi încânte, în primul rând, pe narcisiștii din noi.

Mirror display vine și cu meniuri de tip pop-up, plus alte câteva aplicații – de exemplu un sistem capabil să ofere recomandări vestimentare, folosind o bază de date cu produse semnate de designeri cunoscuți. La o adică, puteți folosi mirror display și pe post de cabină foto personală, dacă doriți așa ceva.

La 55 de inci, display-ul oglindă e suficient de mare ca să fie folosit și în scopuri mai actuale: rezoluția full HD și suportul multitouch îl fac o platformă de interacțiune cu conținutul digital – mă gândesc, cum ar fi să stai și să navighezi pe … oglindă.

Propunerea e interesantă pentru toți cei ce vor să treacă spre smart home. Rămâne să vedem cât de util e conceptul, imediat ce apar primele versiuni comerciale.

via slashgear

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep