HomeFeaturedFocusSarabanda zvonurilor repetata dupa un an: ce display va avea noul iPhone?

Sarabanda zvonurilor repetata dupa un an: ce display va avea noul iPhone?

A fost o perioadă încărcată de zvonuri despre următorul model de smartphone de la Samsung, Galaxy S5. Se pare totuși, că Apple s-a decis să nu lase toată lumina reflectoarelor să cadă peste coreeni, astfel că nici ei nu slăbesc deloc ritmul.

Și uite așa revenim la întrebarea din titlu. Ce dimensiune credeți că va avea ecranul noului iPhone? Păi, o să îmi spuneți, conform unor zvonuri sau speculații, vor fi două modele, unul de 4,7 inchi și unul de 5,7 inchi. O spune ditamai analistul, Sun Chyang Xu, din surse sigure. Stați așa, că vine puternic un alt specialist, Timothy Arcuri, de la Cowen and Company. Care, conform unor cercetări sigure realizate la furnizorii Apple, vine cu o variantă proprie, conform căreia, noul iPhone va avea un display de 4,8 inchi.

Nu știu care dintre cei doi domni este mai aproape de adevăr, și nici nu pot să spun că mă apasă extrem de tare. Însă nu mă pot abține să nu mă laud cu ce spuneam exact cu un an în urmă despre Apple, un subiect minune pentru analiști și specialiști. Prea mare lucru nu s-a schimbat, doar subiectul disputei este altul. Noroc că cei din Cupertino își văd de treabă și aplică strategii comerciale inedite.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep