HomeGames ArenaStarcraft 2 Arcade gratuit!

Starcraft 2 Arcade gratuit!

Într-o mișcare ce va intra în istorie ca cea mai bună idee pe care a avut-o Blizzard, de la scoaterea lui Jay Wilson de la șefia lui Diablo 3 încoace, compania anunță acces gratuit, permanent, la Starcraft 2 Arcade. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați Starcraft 2 Starter Edition, gratuit și el, și să vă bucurați de toate modificările care sunt acolo. Câteva dintre ele par foarte promițătoare, altele nu.

Pentru a sublinia cât de importantă este această decizie, modificările sunt motivul pentru longevitatea lui Warcraft 3, modificările sale au dus la nașterea lui DotA, Tower Defense, și multe, multe alte concepte foarte plăcute de jucat. Acum, toate modificările  pot fi accesate gratuit prin Starcraft 2 Arcade, și toate cele care vor urma, și puteți fi siguri că vor mai urma, fiindcă Blizzard, cu această ocazie, a mai oferit gratuit publicului larg și uneltele sale care permit realizarea de resurse 3D pentru Starcraft 2, folosind 3D Studio Max.

Așa că avem șanse să vedem pe Starcraft 2 Arcade încă o explozie de creativitate la fel de importantă pentru industrie, cum a fost scena de modificări a lui Warcraft 3.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep