HomeFeaturedFocusAlcatel introduce conceptul de wearable smartphone cu OneTouch Pop Fit

Alcatel introduce conceptul de wearable smartphone cu OneTouch Pop Fit

Chiar dacă acest concept derivă din funcţionalităţile acestui smartphone atipic, ea poate fi atribuită deopotrivă şi dimensiunilor sale reduse, care parcă îl fac să înnoate împotriva curentului. Şi asta deoarece are un displaz de doar 2,8 inchi. Un QVGA care ascunde în spatele său un procesor dual+core de 1 GHz, o memorie RAM de 512 MB, dar o memorie internă de 16 sau 32 GB, care ne arată că una din funcţionalităţile sale preferate este cea de mp3 player.

Peisajul tehnic este completat de un acumulator de 1000 mAh, care pare cam mic pentru un telefon orientat înspre rularea de conţinut multimedia, iar cel al întrebuinţărilor la care se poate deda Alcatel OneTouch Pop Fit este creionat de aplicaţiile preinstalate cu care tefonul se prezintă, RunKeeper GPS aplicaţia de fitness tracking fiind cea mai grăitoare, dar şi de accesoriile care îl pot însoţi, dintre care husa cu brăţară pentru purtarea telefonului pe mână fiind cea mai spectaculoasă.

Spectaculos este şi preţul acestui telefon, Alcatel OneTouch Pop Fit pornind de la aproximativ 120 dolari. Cei pe care a reuşit să îi impresioneze, mai au totuşi de aşteptat până la începutul lunii Mai, atunci când telefonul va fi pus în vânzare.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep