HomeFeaturedFocusOportunitate: organizatorii conferintei IT Camp cauta speakeri

Oportunitate: organizatorii conferintei IT Camp cauta speakeri

image

Ne mai despart trei luni până la începerea conferinței IT Camp 2014, cea mai interesantă din România pe zona de conținut nou de IT. De-a lungul celorlalte ediții aici am văzut speakeri de nivel internațional și am aflat mai multe despre tehnologiile noi care urmau să intre pe piață.

Nu am niciun dubiu că și anul acesta va fi la fel.

Cum IT Camp este o conferință în România, din acest an organizatorii au dat curs cererilor de a permite și altor speakeri să ajungă să prezinte la IT Camp.

image

Dacă vă simțiți în stare sau știți pe cineva capabil să țină o prezentare interesantă pe tehnologiile momentului – JavaScript, Hadoop, Linux, cloud (nu doar Microsoft) vă recomand să vă depuneți candidatura pentru IT Camp.

Bineînțeles că nu toți cei ce se vor înscrie vor fi și selectați să țină prezentare la IT Camp. Organizatorii vor lua în calcul experiența prezentatorului în domeniu, capacitățile și dinamica de prezentare, calitatea conținutului și nivelul de tehnicitate impus de conferință.

Oricum, până nu încercați nu știți dacă veți avea sau nu succes. Până pe 28 februarie mai aveți timp să vă înscrieți completând formularul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep