HomeFeaturedFocusGionee anunta cel mai subtire smartphone din lume si ridica un mare...

Gionee anunta cel mai subtire smartphone din lume si ridica un mare semn de intrebare

Să ne ocupăm întâi de eroul nostru, care a făcut rapid turul site-urilor de specialitate, datorită, probabil, recordului pe care susține că l-a doborât. Se numește Gionee Elife 5.5S și se mândrește cu o grosime de doar 5,5 milimetri. Oare de aici vine numele? De la display (cum se poartă) sigur nu, pentru că Elife 5.5S propune un display de 5 inchi, alături de un procesor quad-core octa-core de 1,7 GHz, 2 GB de memorie RAM, camere de 13 și 5 megapixeli și un acumulator de 2300 mAh. Împachetate într-un design atractiv și subțire, că doar ăsta e argumentul primordial, dau un smartphone cel puțin interesant, care chiar arată bine în fotografie.

Despre prețul de 370 de dolari (pentru China) nu o să comentez, pentru că există și așa diverse opinii pe marginea prețurilor la care ajung, e drept, sub alte branduri, telefoanele Gionee pe piețe mult mai îndepărtate de Asia. 🙂

În schimb, mi-a atras atenția declarația celor de la Gionee, cum că ar vrea să ajungă cu acest aparat în aproximativ 40 de țări. Și de aici marele semn de întrebare pomenit mai sus. Oare, dacă îi apucă pe cei de la Gionee vreo mare hărnicie în zona de vânzări și se decid să profite și de marketingul pe care l-au căpătat prin intermediul altor brand-uri, dar și de mesajele comerciale ca acesta, cu cel mai subțire smartphone din lume? Dacă se decid să impună brand-ul de Gionee, care începe să fie destul de cunoscut? Nu o să fie un pericol pentru alți “producători”, mult mai localizați pe câte o singură piață?

via GSM Arena

5 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep