HomeFeaturedFocusSony a prezentat Xperia Z2 la MWC

Sony a prezentat Xperia Z2 la MWC

Urmașul lui Sony Xperia Z1 ține sus standardele impuse de predecesorul său. Vorbim despre un super-smartphone din punctul de vedere al specificațiilor, primul din noul val de telefoane Android care vor apărea în perioada următoare și care se vor duela fără îndoială pentru supremația în clasamentul acestei categorii.

Sony Xperia Z2 propune un display Triluminos IPS cu tehnologie Bravia, de 5,2 inchi și 1080p rezoluție, un procesor quad-core Snapdragon 801, de 2,3 GHz, o memorie RAM de 3 GB, o cameră de 20,7 megapixeli, capabilă să înregistreze 4K la 30 fps-uri, o baterie de 3200 mAh și o certificare IP58, adică, mai pe românește, capacitatea de a fi scufundat fără probleme în apă.

Telefonul va fi lansat luna viitoare, prețul pentru Europa fiind de 600 de euro. Mai multe detalii comerciale vor veni în viitor.

Așa cum am spus, este primul dintre flaship-urile producătorilor de tradiție care vor apărea în perioada imediat următoare. Și trebuie să recunoaștem că, cel puțin pe hârtie, arată bine. Dacă ținem cont și de faptul că este mai subțire și mai îngust decât predecesorul său, avem imaginea unui smartphone de succes.

via Techradar

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep