HomeFeaturedFocusTripAdvisor ofera informatii despre facilitatile WiFi din centrele oraselor si aeroporturi

TripAdvisor ofera informatii despre facilitatile WiFi din centrele oraselor si aeroporturi

image

Odată cu ultimul update pentru aplicația de mobil a TripAdvisor sunt oferite și informații despre rețelele WiFi respectiv costurile de roaming pentru 21 de orașe și aeroporturi din lume. Nu e prea mult, da cred că e un început bun. De exemplu pentru JFK din New York aflăm că există WiFi gratuit în terminalul 6 al JetBlue. Sau soluții Pay-As-You-Go pentru $4.95 pe oră, respectiv $7.95 pentru 24 de ore.

Pe Changi, aeroportul din Singapore poți avea free wifi dacă îți lași o adresă de email – am testat asta în ultimele drumuri avute pe acolo. Acum aflu că dacă vreau net în oraș, soluția Rentafi propune un router 4G.

Cine vrea să vadă informațiile despre taxele de roaming poate să facă asta prin selectarea unui oraș din aplicația TripAdvisor flights and hotels app și mai apoi clic pe WiFi and Roaming. Pentru moment orașele care au aceste informașii sunt: Londra, Paris, Barcelona, Roma, Berlin, Praga, Madrid, New York, Las Vegas, San Francisco, Los Angeles, Chicago, Miami, Boston, Bangkok, Singapore, Hong Kong, Dubai, Seoul, Kuala Lampur și Tapei.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep