HomeFeaturedFocusUn vehicul electric castiga topul Consumers Report

Un vehicul electric castiga topul Consumers Report

Dacă tot arată peisajul gadgeturilor și al mobilității ca centrul unui oraș mare în dimineața zilei de 1 ianuarie, acum, după MWC și doar câte un bețiv rătăcit mai poate fi văzut pe străzile sale, m-am gândit că, dacă tot nu avem ce să povestim despre device-urile care ne ocupă majoritatea timpului, aș putea să folosesc ocazia ca să vă readuc aminte cât de mult îmi plac mie vehiculele electrice.

Și se pare că nu doar mie! Cei de la Consumers Report au realizat un top în zona auto,numit Top Picks pentru 2014, cu vehiculele care reprezintă alegerea ideală pentru cumpărătorii indeciși. Topul, bazat pe trei criterii esențiale (performanță, fiabilitate și siguranță), a inclus deopotrivă vehicule convenționale și cu motorizare electrică. Și, după categorii precum cel mai bun SUV sau cel mai bun sedat, plus multe altele, la categoria supremă am avut plăcuta surpriză să găsesc un vechicul electric. Tesla Model S a câștigat acest titlu pentru acordarea căruia Consumers Report a lucrat pe o bază de 1,1 milioane de consumatori. În link puteți vedea câștigătorii la toate categoriile.

Chiar dacă vorbim despre un vehicul de 90.000 de dolari, faptul că a reușit să impresioneze la performanțe, fiabilitate și siguranța pasagerilor este un lucru mare pentru un vehicul electric și un semn că acestea reduc drastic diferențele care le separă de suratele lor și care au reprezentat multă vreme bariere în calea expaniunii lor. Acum, aceste obstacole sunt din ce în ce mai puține și mai mici.

via Consumers Report

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep