HomeFeaturedFocusDe avut in vedere: iOS 7.1 poate să scadă autonomia!

De avut in vedere: iOS 7.1 poate să scadă autonomia!

image

Pe lângă faptul că teoretic face un iPhone 4 mai rapid, update-ul 7.1 de iOS mai aduce ceva, mult mai puțin plăcut: bateria se termină mult mai repede. Cel puțin asta au raportat mulți utilizatori imediat după ce au aplicat update-ul 7.1. Dați o căutare pe Google după ios 7.1 drain battery și o să vă lămuriți și singuri.

Pe iPad 3 nu am sesizat o diferență semnificativă în modul în care se consumă bateria. Am însă prieteni cu iPhone 4 și 4s ce au observat că în doar câteva ore (1-2) bateria s-a consumat cu 25% fără să facă aproape nimic cu aparatul. Situații similare mai sunt raportate și de alți utilizatori de iOS, lucru ce încă nu e confirmat și acceptat oficial de către Apple.

Ars a făcut un test de baterie pe mai multe modele de produse Apple, cu rezultate neconcludente:

image

După cum puteți vedea sunt cazuri în care autonomia este mai mică, erorile sunt însă destul de mici, putând fi asociate erorilor de testare.

Oricum, dacă vă găsiți într-o situație similară ceea ce Apple sugerează pentru remedierea problemei este un hardware reset și dacă problema persistă e recomandată o operație de restore.

Sau și mai bine, mai așteptați puțin până aplicați update-ul 7.1 până se mai liniștesc apele și se ajunge la o concluzie clară.

via 9to5mac

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep