HomeFeaturedFocusFacebook achizitioneaza Oculus VR

Facebook achizitioneaza Oculus VR

Este o știre care pune o perspectivă destul de apropiată de filmele SF pentru ceea ce va însemna în viitor socializare virtuală, mai ales pentru cei cu imaginație bogată. Și sunt convis că Mark Zuckerberg are o imaginație destul de bogată și că această mișcare nu a fost făcută fără o viziune legată de cum ar putea ea să fie, la un moment dat, integrată în ceea ce le oferă Facebook-ul utilizatorilor săi. Momentul acela nu a venit încă, tocmai de aceea fondatorul popularei rețele de socializare declară că Oculus VR va rămâne o entitate separată și va continua să se dezvolte ca și până acum.

Însă revin asupra formei pe care o va avea într-un viitor, probabil nu foarte îndepărtat, Facebook-ul. Odată cu această achiziție, odată cu posibilitatea de a integra realitatea virtuală în socializarea cu alți indivizi, avem liber la imaginație.

„Oculus’s mission is to enable you to experience the impossible. Their technology opens up the possibility of completely new kinds of experiences,” a declarat cu privire la această achiziție Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook.

Revenind la tranzacție, se pare că valoarea este stabilită undeva la 2 miliarde de dolari, în cash și în acțiuni. Deloc rău pentru un start-up cu o vârstă de doar doi ani.

via Engadget

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep