HomeFeaturedFocusGrey Goo, RTS de la realizatorii Red Alert sau Command and Conquer

Grey Goo, RTS de la realizatorii Red Alert sau Command and Conquer

Vești foarte bune pentru fanii genului RTS, Petroglyph revine! Studioul format din oameni ce-au lucrat în vremuri de mult apuse la Westwood, realizând jocuri precum Red Alert, Command and Conquer și Dune, anunță un proiect nou, Grey Goo. Iar la partea de design ajută Weta, compania de efecte speciale și recuzită responsabilă pentru Lord of the Rings.

În acest RTS, trei facțiuni se vor lupta pentru supremație, Beta, Humans și Goo, fiecare având propria tehnologie, unități numeroase și clădiri! Da! Clădiri! Clădiri pe care le poți construi și care pot genera unități și pot îndeplini numeroase alte funcții. Tehnologia va implica desigur și nano-mașinării, numele jocului fiind o referință la unul din scenariile posibile pentru distrugerea lumii, și anume,  nano-r0boți scăpați de sub control ce vor devora întreaga planetă, îndinderea lor luând forma unei mase amorfe de culoare gri.

Grey Goo va avea campanii de singleplayer, alături de un mod de multiplayer, și promite să ofere o combinație interesantă de RTS clasic, cu ceva modernizare menită să elimine din aspectele mai frustrante ale genului (oare asta include jucătorii de Stacraft?). Printre îmbunătățiri se numără și un AI proiectat după concepte DARPA, ce este în stare să învețe și să se adapteze, în loc să folosească strategii prestabilite.

Grey Goo va fi lansat în această toamnă, pe PC. Anunțul nu pomenea asta, dar sunt destul de sigur că un anume Frank Klepacki se va ocupa de muzică.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep