HomeFeaturedFocusIT-ul este la loc de cinste la Angajatori de TOP 2014 Bucuresti

IT-ul este la loc de cinste la Angajatori de TOP 2014 Bucuresti

Spun asta pentru că dintr-un total de peste 3400 de joburi pe care organizatorii estimează că firmele participante le vor scoate la mezat în cadrul acestei ediții. Așa că, dragi IT-iști și nu numai, pregătiți mapa cu CV-uri, scoateți costumul de la naftalină și vedeți care sunt cerințele și așteptările marilor angajatori de la candidații ideali. Timp mult nu mai este, pentru că săptămâna viitoare, pe 4-5 aprilie, la Sala Palatului din București va avea loc ediția cu numărul 16 a celui mai mare târg de carieră, care va aduna la start peste 100 de companii angajatoare și la care sunt așteptați 15.000 de vizitatori.

Cu o traditie de 8 ani, prestigiul companiilor participante, oportunitatile de cariera si continutul conferintelor, Angajatori de TOP este cel mai relevant proiect de profil din piata. Participarea la un astfel de eveniment poate echivala cu ore intregi petrecute pe internet cautand informatii despre angajatori si ofertele acestora. O discutie cu reprezentantii companiilor iti poate oferi in primul rand o perspectiva asupra pietei fortei de munca, informatii utile despre cum poate evolua cariera ta in cadrul companiei si o modalitate prin care cunosti profesionisti in domeniul tau de interes. Chiar si pentru candidatii care nu isi cauta activ un loc de munca, participarea este o ocazie buna pentru a intelege evolutia pietei in acest moment.

Așa cum spuneam, companiile participante la ediția din acest an provin din mai multe domenii de activitate, cu IT-ul în prim plan. IT (36%), Outsourcing (13%), FMCG (11%), Inginerie (10%), Financiar – bancar (6%), Audit si Consultanță (5%), restul procentelor fiind alocate domeniilor: Telecom, Retail, Construcții, Educațional, Farmaceutic, Transport și Logistică.

In urma centralizarii informatiilor cu privire la cele 3400 de pozitii deschise de companiile participante la Angajatori de TOP, a reiesit faptul ca 42% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidatii cu pana la 1 an de experienta, 26% pentru tineri intre 1-3 ani de experienta si 32% pentru candidati cu peste 3 ani experienta.

Ediția din luna aprilie Angajatori de TOP oferă șansa celor care sunt în căutarea unui job să întâlnească companii precum: EY, Microsoft, Stefanini, Unicredit Business Integrated Solutions, Xerox, BRD – Groupe Société Générale, Coca-Cola HBC Romania, Intel, HP, Raiffeisen Bank, Deutsche Bank Global Technology Bucuresti, JTI, Deloitte, Nestlé, IBM, BCR, BearingPoint, Endava, DB Schenker, L’Oréal Romania, Mavens, Genpact, Luxoft, P&G, PwC Romania, Unilever, Microchip Technology, TELUS International Europe, WNS Romania, Accenture, McDonald’s Romania, Grupul Renault Romania, 1&1 Internet Development, ProCredit Bank, British American Tobacco, Ericsson, Bitdefender, Computer Generated Solutions, Oracle.

Mai multe detalii despre Angajatori de TOP București pot fi accesate în secțiunea special creată pe site-ul HiPO.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep