HomeFeaturedFocusSamsung a lansat pe piata locala Galaxy S5

Samsung a lansat pe piata locala Galaxy S5

Dar și dispozitivele inteligente Gear 2, Gear 2 Neo și Gear Fit, care pot face o pereche frumoasă cu smartphone-ul de top al producătorului coreean. Accentul în evenimentul de lansare a fost pus pe faptul că Galaxy S5 este un telefon pentru toată lumea. Cumva, mesajul a fost preluat și de către oficialii din România ai Samsung:

„Samsung acordă o atenție deosebită inovației, oferindu-le consumatorilor produse care să se integreze în stilul lor de viaţă și care să corespundă așteptărilor lor. Am remarcat că utilizatorii își doresc un design inovator, dar și practic, vor cea mai bună și mai ușor de folosit cameră foto și o conectivitate rapidă. Samsung a ținut cont de toate acestea când a creat GALAXY S5, dispozitivul care redefinește rolul smartphone-ului în viața noastră”, a declarat Alexandru Munteanu, șeful diviziei Telecom al Samsung Electronics România.

Totuși s-ar putea să existe o barieră în calea adoptării lui Galaxy S5 ca telefon pretabil aproape oricărei categorii de consumatori. Aceea a pretului. Momentan, terminalul este disponibil în ofertele operatorilor la prețul de 700 de euro (fără conectare), dar și în unele magazine online, cu livrare după 11 aprilie.

Nu înseamnă că telefonul nu își merită banii, deși preferăm să ne pronunțăm după un review, ci doar că, pentru un ghid montan, de exemplu, una din categoriile exemplificate în cadrul evenimentului de lansare, 700 de euro poate fi o sumă cam mare.

Din păcate, lucrurile și mai interesante, ca detaliile comerciale despre restul dispozitivelor inteligente arătate de Samsung, cum ar fi disponibilitatea și prețul acestora, nu s-au petrecut, în ciuda așteptărilor.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep