HomeFeaturedFocusLG aduce Smart Bulb, becurile inteligente legate la telefon

LG aduce Smart Bulb, becurile inteligente legate la telefon

Cred că 2014 este anul în care o să vedem tot mai multe elemente … inteligente, legate de smartphone-urile noastre. Și mi-ar plăcea să văd că unele dintre acestea au și o aplicabilitate practică, dincolo de o nișă de oameni entuziaști.

LG Electronics a anunțat zilele trecute un concept nou: Smart Bulb – adică o pereche de becuri ce se pot conecta cu aplicații Android și iOS ca să primească informații de funcționare. Becurile trebuie să dureze cam 10 ani, cu o medie de folosire de 5 ore pe zi.

De ce ar vrea cineva să folosească idea ”LG Smart Lighting”? Unul din răspunsuri este că vreți să aveți o soluție prin care să simulați prezența în casă a unei persoane, aprinzând și stingând becurile de la distanță, când nu sunteți acasă. Un al doilea avantaj ar fi că folosind aplicația de Android puteți să transformați becurile respective într-o orgă de lumini, sau mai fain, să vă anunțe când vă sună telefonul, luând locul LED-ului de pe smartphone Zâmbet. Această din urmă funcționalitate s-ar putea să fie de folos și persoanelor cu handicap auditiv.

Noul produs a fost anunţat de către LG în Coreea şi va costa aproximativ 32 de dolari.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep