HomeFeaturedFocusNubia X6, un phablet de la ZTE

Nubia X6, un phablet de la ZTE

Lansat oficial în China, device-ul următor are meritul de a îmbina niște specificații tehnice destul de impresionante cu niște prețuri deloc de speriat. Are în schimb și marele minus, e drept, foarte subiectiv, al marelui ecran. Nu pot să îmi dau seama cum e să vorbești cu un terminal de 6,44 inchi. Vorbim de dimensiunea display-ului, unul cu rezoluție 1080p, pentru că, în ciuda marginilor extrem de subțiri, telefonul este și mai mare.

Și dacă tot am pornit-o pe drumul specificaților tehnice, trebuie menționat că Nubia X6 vine cu un procesor Snapdragon 801, că tot am văzut că se poartă, într-o versiune la 2,3 GHz, dar cu promisiunea uneia la 2,5 GHz, o memorie RAM de 3 GB, o cameră de 13 megapixeli și una frontală de… 13 megapixeli (liber la selfies, frați chinezi!), un acumulator de 4250 mAh și un slot microSD. Slot care completează, dacă mai este cazul, cele trei variante de memorie ROM, de 32, 62 sau 128 GB. Eu v-am zis că are niște specificații interesante.

Iar prețul, că tot l-am pomenit și pe acesta, pornește de la 485 de dolari pentru versiunea de 32 GB și ajunge la 645 pentru cea de 128 GB. Cât era Galaxy S5-ul ăla?

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep