HomeFeaturedFocusPretul lui Gear Fit va fi de 199 USD-la ei, nu la...

Pretul lui Gear Fit va fi de 199 USD-la ei, nu la noi …

image

Samsung a anunțat azi prețurile pentru ceasul inteligent Gear 2 și brățara Gear Fit: adică 299 USD, respectiv 199 USD (fără TVA). În SUA, nu în Europa. Cu atât mai puțin la noi, unde estimez că vor fi 299 EUR, respectiv 199 EUR. Vi se pare mult?

În momentul de față Gear 2 e poziționat puțin peste Pebble Steel (e la 249 USD) și la același nivel cu Toq la 299 USD. Sincer să fiu prețul lui Gear 2 e irelevant pentru mine, aștept să văd unde se vor poziționa Moto 360 și LG G Watch, cele două produse anunțate recent de Google.

Pe de altă parte, Gear Fit mi se pare produsul cel mai interesant lansat de Samsung în zona wearable tech, dar la 199 USD are un preț peste ceea ce aș fi sperat. Dacă Jawbone Up24 și Nike+ FuelBand sunt la 149 USD (dar nu au senzor de monitorizare a bătăilor inimii), FitBit Force tocmai a fost retras iar Pulse e la 99 USD, Gear Fit ar putea fi un preț corect, dacă se dovedește că este produsul așteptat de unii dintre noi.

În cazul unui produs wearable tech, la fel ca la ceasuri, dincolo de elementele funcționale trebuie să îți placă cum arată, cum se simte în mână și să decizi dacă te reprezintă sau nu. Pentru mine e una din variantele de achiziție pentru un produs wearable tech în 2014.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep