HomeFeaturedFocusSamsung si LG se vor duela pentru rezoluția QHD

Samsung si LG se vor duela pentru rezoluția QHD

Deja ne-am obișnuit cu lupta și cu orgoliile celor doi giganți din Coreea, care încearcă cu toate resursele să își surclaseze “partenerul de dans”. Nu o să insist cu OLED-uri 4K, OLED-uri curbate, telefoane smart cu ecran curbat, cu display-uri flexibile și alte curse nebunești dintre cei doi, pentru că majoritatea le știm deja. Atât de surdă este lupta dintre cele două companii, încât nici nu mai contează foarte mult terții. Și chiar dacă, pe pricipiul “când doi se bat, al treilea câștigă”, nu mai are nici o importanță că, în ceea ce privește primul smartphone cu rezoluție QHD a display-ului (2560 x 1440 pixeli) Oppo Find 7 a spart deja gheața.

Așa cum spuneam, dansul dintre LG și Samsung este unul în doi. Tocmai de aceea se zvonește că Samsung nu are de gând să îi lase pe cei de la LG să își asume singuri această rezoluție pentru un terminal, cu al lor viitor LG G3 și pregătesc și ei modelul Galaxy S5 Prime, care marșează pe aceeași caracteristică. Se zvonește că va exista și o versiune cu un procesor octa-core de la Exynos, pentru un impact mai puternic.

Însă ceea ce va fi interesant de văzut, este tocmai cursa aceasta contra cronometru. Care dintre cei doi va reuși să se lanseze primul și să dea o palmă morală tradiționalului concurent.

via G for Games

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep