HomeFeaturedFocusSeria L de la LG primeste inca un membru

Seria L de la LG primeste inca un membru

Și începe să arate cam ca familia Desire de la HTC. Adică suficient de numeroasă încât să pierdem socoteala membrilor săi. Dacă în formula inițială, cele trei terminale din noua serie L III, anunțată de LG la MWC, anul acesta, erau L40, L70 și L90, cu doar o săptămână în urmă l-am văzut și pe L65 făcându-ne cu mâna dintr-o fotografie de tip leak, în așteptarea unei confirmări oficiale.

Acum iese la rampă L80, care suferă și el de statutul de membru încă neconfirmat al acestei familii. Specificațiile tehnice care au însoțit fotografiile leak-uite despre acest telefon includ un procesor dual-core de 1,2 GHz, un display de 5 inchi și 480 x 800 pixeli, o memorie RAM de 1 GB și una internă de 4 GB. Se disting Android-ul 4.4, acumulatorul de 2540 mAh, funcția LG Knock Code și cele patru butoane capacitive, ultimul dintre ele destinat multitasking-ului.

Sper ca posibilitățile dual-SIM pe care LG L80 pare să le aibă, să nu îi limiteze acestuia adresabilitatea doar la nivel de Asia, acolo unde sunt foarte cerute terminalele care pot rula două SIM-uri. Însă până la confirmarea oficială, acestea rămân simple supoziții. Un preț și o strategie comercială pentru acest produs sun informațiile care vor completa decisiv impactul pe care L80 îl poate avea în piață.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep