HomeFeaturedFocusStatele Unite nu prea iubesc Sony

Statele Unite nu prea iubesc Sony

Motivul pentru care această afirmație capătă chiar foarte mult sens, este dat de faptul că nava amiral a flotei de telefoane smart Android de la Sony, modelul Xperia Z2, unul dintre cele mai apreciate Androide ale momentului, nu este disponibil în Statele Unite în oferta niciunui operator.

Poate suna a conspirație la adresa niponilor, care au ca singură armă de atac împotriva acestei situații magazinul lor online, singurul de pe care se poate comanda modelul Xperia Z2, sau poate fi o formă de protest a americanilor la adresa prețului destul de piperat al acestui terminal.

Oricum, un lucru este cert. În lupta sa pentru supremația în topul celor mai impresionante Androide, Sony este privată de una dintre cele mai potente piețe la nivel global. Într-o situație și mai disperată pare a se afla Sony Xperia Z1 Compact, singurul smartphone mini cu o configurație de nivelul modelului original, care nu poate fi achiziționat în Statele Unite nici măcar prin intermediul on-line-ului pomenit mai sus.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep