HomeGames ArenaVampiri umanitari in The Elder Scrolls Online

Vampiri umanitari in The Elder Scrolls Online

Deși, mai sunt umanitari dacă scopul lor este să transforme oameni în vampiri, și nu sunt cu toții oameni, ci elfi, orci și pisici? În orice caz, ceva ce s-a ivit ca o consecință neașteptată a faptului că în TESO poți deveni un vampir sau vârcolac, este că au apărut grupuri de jucători care au venit cu ideea că aceasta este o resursă care trebuie exploatată. Adică fac tot posibilul pentru a împiedica accesul altor jucători la zonele unde apar vampiri sau vârcolaci, vânzând accesul celor care vor să devină ceva mai mult decât simpli muritori.

Nu toate grupările de jucători sunt de acord cu această practică, așa că intenționează să pună capăt economiei subterane ce vinde mușcături, în unele cazuri cu bani adevărați și alte ori vânzând doar promisiuni fales, prin oferirea de mușcături gratuite. Gruparea, numită House Annunaki, se află doar pe un server din SUA, dar poate că acest gen de comportament se va extinde.

Deși, asta în sine cam scade din sentimentul de explorare al lumii. Nu prea mai e mister sau sentiment de pericol, când știi că poți deveni oricât de vampir sau vârcolac vrei, doar rugând un alt jucător.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep