HomeFeaturedFocusXiaomi nu stie de gluma!

Xiaomi nu stie de gluma!

Daca mai este vre-unul dintre voi care nu a luat de bună declarația de război pe care Xiaomi a făcut-o piețelor străine, privin expansiunea în zece noi țări anul acesta, ca o primă etapă a strategiei comerciale a companiei, astăzi avem o confirmare cum că această declarație este cât se poate de serioasă.

În ideea de a deveni un brand internațional, Xiaomi este dispusă să își schimbe și numele, tocmai datorită dificultăților pe care persoanele non-chineze îl au în a-l pronunța corect. Și cum intenția este una solidă, s-a decis folosirea numelui de Mi, pe care utilizatorii îl cunosc de la una dintre familiile de smartphone ale companiei. Tocmai de aceea compania a scos din buzunar nu mai puțin de 3,6 milioane de dolari pentru domeniul mi.com, acesta devenind cel mai scump domeniu tranzacționat anul acesta.

Ca o idee, prin comparație, sex.com a costat 13 milioane de dolari și nu este nici pe departe cel mai scump domeniu tranzacționat.

via Cnet

4 COMENTARII

    • mi.com, cel mai scump tranzactionat ANUL ACESTA – 3,6 mil dolari. sex.com, mult mai scump (dar nu anul acesta) – 13 milioane. cel mai scump ever este VacationRentals.com, care s-a vandut cu 35 de milioane de dolari!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep