HomeFeaturedFocus20 mai, momentul in care Microsoft aduce Surface de 8 inci

20 mai, momentul in care Microsoft aduce Surface de 8 inci

image

Microsoft a trimis deja invitațiile către media pentru un eveniment de lansare ce va avea în centru Surface. Informația ”small” din invitație ne face să credem că în sfârșit o să vedem un Surface mini, probabil de 8 inci, despre care avem deja informații destule: că ar fi construită în jurul unui procesor ARM Qualcomm și că va folosi Windows RT. În același timp, în ultimele zile a apărut și informația conform căreia Surface mini ar putea veni în două variante (logic aș zice eu), pe lângă cea ARM să fie și una cu procesor Intel, care să folosească versiunea completă a lui Windows 8. Așa s-ar menține tandemul Windows RT/Windows 8 Pro cunoscut de la primele două versiuni de Surface RT și Surface Pro.

Pe mine nu m-ar mira ca unul din produsele ce vor fi prezentate să fie de fapt o tabletă creată de Nokia și acum comercializată direct de către Microsoft, poate cu numele de Surface mini.

O altă informație interesantă venită via Paul Thurrott indică un posibil stylus asociat Surface mini și un suport detașabil, cu mai multe poziții, o noutate semnificativă în seria Surface.

Ce mă interesează în primul rând la viitoarea tabletă este autonomia. Având deja un Surface 2 știu că viteza nu este o problemă, doar că autonomia poate fi și mai bună.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep