HomeEvenimenteLacuna Coil aduce o poveste cu naluci si spirite la ARTmania Festival

Lacuna Coil aduce o poveste cu naluci si spirite la ARTmania Festival

“Care-i primul lucru la care vă gândiți când vine vorba de Transilvania? Nouă ne vine în gând excelentul Festival ARTmania de la Sibiu! Am fost acolo în urmă cu câțiva ani, am avut un concert extraordinar, după care am mai petrecut vreo două zile pierduți printre niște munți de o frumusețe sălbatică, într-un ținut presărat cu castele vechi, vârcolaci, un tărâm cu neguri pline de magie. Abia așteptăm să ne întoarcem în vara aceasta, cu un show mult mai mare, alături de un lineup excelent. Va fi grandios! Și zgomotos”

Asta le-au transmis fanilor români cei de la Lacuna Coil, “nașii” hard-rock-ului italian, care vor cânta pe 28 iulie, începând de la ora 21.00, în Piața Mare din Sibiu, în cadrul Festivalului ARTmania. Ar trebui să îi știți din blockbusterele “Underworld” și mai ales “Resident Evil: Apocalypse”! Vorbim despre una dintre cele mai tari trupe de rock, cotată cu patru stele de Allmusic și nominalizată la premiile MTV, care aduce anul acesta la Sibiu povestea întunecată a unui sanatoriu uitat pe undeva, printr-un sat din nordul Italiei. O fortăreață părăsită, cu coridoare lungi și scorojite, de-a lungul cărora alunecă fantomele sutelor de suflete care au fost vreodată torturate aici: “Delirium”! Ai curaj să deschizi vreo ușă?

Tarja, Lacuna Coil, Riverside, Beyond the Black, You And Me At Six, Devin Townsend Project și Walkways sunt trupele confirmate pe afișul celei de-a 12-a ediții a Festivalului ARTmania din Sibiu. Biletele au fost puse în vânzare în rețelele eventim.ro, iabilet.ro și pe kompostor.ro. În perioada de pre-sale, prețul unui abonament este de 190 de lei.

În aceeași perioadă cu ARTmania Festival, la Sibiu se va desfășura și East European Music Conference (EEMC), eveniment care va pune față în față tabăra organizatorilor de concerte și manifestări culturale de mare amploare cu cea a autorităților, pentru a găsi un cadru legislativ care să asigure atât siguranța participanților, un aspect extrem de sensibil în contextul politic global actual, dar în același timp să faciliteze organizarea de evenimente culturale, nu să funcționeze ca o piedică în calea acestora.

Many European concert professionals have already confirmed their attendance, including FKP Scorpio’s Stephan Thanscheidt, Lollapalooza Berlin’s Fruzsina Szép, Yourope’s Christof Huber, Iceland Airwaves’ Grimur Atlason, Tallinn Music Week’s Helen Sildna to name a few.

Unul dintre scopurile declarate ale acestui eveniment este plasarea României în rândul piețelor occidentale, din toate punctele de vedere, atunci când vine vorba de organizarea de concerte și manifestări culturale.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep