HomeFeaturedFocusDetalii si mai clare despre LG G3: un display cu margini foarte...

Detalii si mai clare despre LG G3: un display cu margini foarte inguste, spate mai finisat

lgg3lgg3back

Pe 27 mai LG are programată o conferință de presă în care probabil că va prezenta noul flagship LG G3 alături de LG G Watch, ceasul inteligent produs în cooperare cu Google. Detalii despre cele două produse avem destul de puține, dacă pentru ceas știm deja cum arată și ce să așteptăm de la el, pentru LG G3 detaliile nu sunt încă clare, lăsând loc la nenumărate speculații.

Câteva imagini noi, publicate de site-ul coreean Seeko ne arată un LG G3 pe alb care seamănă încă cu LG G2, doar că vine cu design mai finisat, cu margini foarte înguste la nivelul display-ului și butoanele (să le zicem clasice) de control de pe spate concepute mai elegant. Și carcasă arată mult mai bine, chiar și pe alb.

Se bănuiește că LG G3 va fi primul smartphone făcut de coreeni cu un display de 2560 x 1440 pixeli, adică de patru ori mai mare decât un display normal 720p și aproape dublu față de ceea ce au acum Samsung Galaxy S5 sau HTC One M8.

Dacă într-adevăr așa o să arate LG G3 atunci Samsung are o mare problemă în momentul de față: cei doi rivali ai săi – HTC și LG – au reușit să vină cu produse care arată interesant în timp ce ei nu au schimbat aproape nimic la un design deja consacrat.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep