HomeGames ArenaInfometare in masa

Infometare in masa

Don’t Starve. Ce amuzant era titlul ăsta în engleză. Klei Entertainment anunță ceva care îi va bucura mult pe fanii lui Don’t Starve care se tot întreabă de ce nu ar putea juca Don’t Starve cu un prieten, pe care inevitabil l-ar fi mâncat în nopțile lungi de iarnă, când proviziile de hrană se epuizau.

În vara aceasta, spre sfârșitul anotimpului, Klei va lansa un update menit să permită unui număr de 2 până la 4 jucători (posibil mai mulți) să participe la aceeași sesiune de supraviețuire, colaborând într-un efort de conviețuire, sau posibil anti-conviețuire.

Multiplayer nu era în plan pentru Don’t Starve, inițial, studioul ducând lipsă de asemenea resurse, dar din moment ce jocul s-a vândut foarte bine, au putut sa pună o echipă mică să se ocupe de asta.

De asemenea, căpătând un mod de multiplayer va crește valoarea jocului până la 20 de dolari, sau oricât va însemna asta în euro. Cei care dețin deja Don’t Starve vor primi multiplayer ca un update gratuit. Nu este un DLC plătit, este un update gratuit, ce va fi aplicat automat jocului atunci când devine disponibil.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep