HomeFeaturedFocusCurcubeul HTC One (M8). Chick or pimp?

Curcubeul HTC One (M8). Chick or pimp?

Sau mai bine super-hero? Nu, nu am fumat nimic! De foarte multă vreme, dacă stau să mă gândesc bine. Doar că am văzut în două zile atâtea variante care de care mai ciudate ale lui HTC One (M8), încât începe să mi se pară că este și păcat de bietul telefon să îl batjocurim atât. Nu de alta, dar chiar este un smartphone bun, care a făcut o impresie excelentă.

htc one m8 pink

Tocmai pentru că nu mi se par manevre foarte interesante, nu o să le acord prea multă atenție. Noul HTC One se pregătește să apară în varianta roz. Bineînțeles, că avem deja un leak marca @evleaks. Dacă răbdarea nu este cea mai bună virtute din portofoliul vostru de consumatori, varianta gold este deja disponibilă. Nu cea anunțată chiar de producător, ci una din aur masiv, de 18 karate. Serie limitată la 1000 de bucăți, 1900 de lire englezești bucata (că e placat în Marea Britanie), exclusivism garantat. Dacă prima e pentru reprezentantele sexului frumos, asta de aur… ziceți voi pentru cine este!

htc one m8 captain america

Serie și mai limitată, la doar 14 bucăți, este cea cu Captain America! Pentru super-eroul din tine. Dat fiind numărul foarte mic de bucăți, ăsta ar putea fi mai exclusivist ca cel de aur masiv. Motiv pentru care, cu timpul, ar putea chiar să valoreze mai mult. Numai că nu strălucește la fel de ostentativ!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep