HomeFeaturedFocusLG diversifica gama de tablete G Pad si face si putin teasing

LG diversifica gama de tablete G Pad si face si putin teasing

Mai exact umblă la dimensiune, în ideea de a oferi consumatorilor o plajă cât mai largă de opțiuni. Asta deoarece LG G Pad 8.3, produsul care a marcat revenirea LG în zona de tablete, a fost bine primită în piață, dar nu avea cum să concureze, prin perspectiva prețului, cu tabletele de 7 sau chiar de 8 inchi. De acum însă, lucrurile vor sta altfel, pentru că G Pad va fi disponibil și în dimensiunile de 7, 8 sau 10,1 inchi.

Noile produse vor fi arătate oficial săptămâna aceasta și, din primele informații oferite de către coreeni, vor beneficia de funcții deja celebre pentru LG, precum Knock Code sau QPair Bluetooth. De asemenea, paleta de culori oferă posibilități mai îndrăznețe. Din păcate lipsesc informațiile de ordin tehnic, dar și cele legate de prețul și disponibilitatea acestor produse, de care va depinde destul de mult succesul pe care îl vor avea în fața competiției destul de acerbe.

Ca să nu ne supărăm totuși pe această scăpare, LG ne întărâtă cu un clip promoțional pentru noul ceas G Watch, pe care îl vom vedea probabil direct împerecheat cu mult-așteptatul LG G3, cel puțin ca și lansare, undeva la sfârșitul lunii. Și care, chiar dacă la nivel fizic nu se poate pune de-a latul dragostei la prima vedere pe care am simțit-o pentru Moto 360, începe să arate bine.

via Android Central

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep