HomeFeaturedFocusNOD, inelul bluetooth ce inlocuieste mausul ne duce spre Minority Report

NOD, inelul bluetooth ce inlocuieste mausul ne duce spre Minority Report

image

Wearable tech este un concept care abia acum începe să fie explorat mai cu atenție de entuziaști și de asta apar concepte interesante. Cel mai nou, inelul NOD, conectat prin Bluetooth la PC, un înlocuitor de maus. Ideea aparține Nod Labs și se vrea a fi o alternativă pentru folosirea mausului acolo unde nu există o suprafață pe care acesta să fie utilizat.

Mai jos puteți vedea mai exact despre ce este vorba:

Nod este un inel, purtabil toată ziua, rezistent la apă, făcut în mare parte din plastic și inserții de oțel. Destul de ciudat desenat, după opinia mea și cam incomod de purtat zilnic. Are un panou touch și două butoane care completează funcționalitatea de control pe bază de gesturi.

Ce e fain: poate fi legat de orice aparat capabil (telefon, tabletă, televizor inteligent, PC etc.) să se conecteze cu inelul NOD pe Bluetooth. De exemplu, o tabletă Android. În materialul de mai sus se poate observa cum controlul este relativ simplu – deja vă duce cu gândul la Minority Report? Rezoluția este de 32k DPI conform Nod Labs, suficient de bună chiar și pentru jocuri – cred că va fi cam greu și incomod de folosit.

image

Ca orice produs nou, probabil că după o perioadă de acomodare, folosirea va deveni naturală. Ideea nu e rea, cei interesați putând să facă deja precomenzi pentru inelul NOD. Va fi disponibil din toamnă, de la 149 USD pe diferite dimensiuni. Se poate comanda și din România!

via nod

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep