HomeFeaturedFocusQualcomm pregateste un chipset pentru smartwatch-uri

Qualcomm pregateste un chipset pentru smartwatch-uri

Unul dedicat doar acestui tip de device, nu un derivat dintr-un chipset de smartphone. Și anunță astfel o nouă rundă a duelului cu Mediatek. Asta dacă împunsăturile din reclame dintre cei doi producători nu v-au fost suficiente. E drept, acum este vorba despre o luptă mult mai directă, pentru câștigarea inimilor celor care scot device-uri wearable și, indirect, a conusmatorului final, iar piața de smart-watch-uri este încă tânără și plină de potențial.

Tocmai datorită acestui potențial manifestat într-o creștere accelerată a acestei piețe, cei de la Qualcomm nu vor să piardă nici o clipă. CEO-ul companiei promite că primele chipseturi dedicate exclusiv ceasurilor inteligente vor vedea lumina zilei anul acesta, direct integrate în produse finite, fără a menționa însă despre ce producători este vorba.

Speranța mea mare este că, odată cu construcția acestui chipset special gândit pentru smart-watch-uri, să vedem niște îmbunătățiri reale ale autonomiei acestor device-uri. Nu de alta, dar gândul că odată la 2-3 zile va mai trebui să încarc și un ceas, pe lângă telefoane și tablete, mă cam sperie.

via G for Games

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep