HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S5 Active lansat oficial

Samsung Galaxy S5 Active lansat oficial

Deocamdată doar în Statele Unite și doar în oferta operatorului AT&T, dar mai mult ca sigur acesta este doar primul pas. Iar partea cea mai frumoasă cu acest smartphone este că nu face abatere de la specificațiile de vârf ale fratelui său celebru, fiind astfel o excepție de la regula prin care versiunile mini, maxi, rugged, protejate la apă și praf, golden, silver și mai știu eu ce idei de marketing, foloseau numele unui flagship pentru a se vinde, dar tăiau drastic din specificațiile tehnice ale acestuia.

Nu este și cazul lui Galaxy S5 Active, care renunță doar la senzorul de amprentă digitală din butonul “home”. Atât! În rest, aceleași specificații impresionante, de vârful clasamentului. E drept, nici prea multe nu aduce în plus, pentru că certificările IP67 și MIL 810G ale rezistenței la apă, praf și șocuri, le avea și S5-ul. Are aspectul mai dur, pentru bad-boys, dar și un buton care apelează “Activity Zone”, o centralizare a unor informații utile pentru un aventurier.

Este practic un Galaxy S5 cu o carcasă mai army, care se vinde, în Statele Unite, cu 715 dolari fără nici un fel de obligație contractuală. Sunt curios cu cât o să ajungă în Europa.

via Engadget

Articol precedent
Urmatorul articol

2 COMENTARII

  1. cand ajunge si in romania, le-am trimis si un e-mail celor de la samsung sa ii intreb si mi-au raspuns ca nu s-a stabilit nimic inca :((

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep