HomeFeaturedFocusSatya Nadella va face parte din juriul finalei mondiale a concursului Imagine...

Satya Nadella va face parte din juriul finalei mondiale a concursului Imagine Cup 2014

image

Știți cine o să facă parte din juriul finalei mondiale din Seatle, a concursului Imagine Cup 2014? Nimeni altul decât noul CEO al  Microsoft, domnul Satya Nadella. Alături de el alți doi judecători VIP vor fi Erik Martin (GM Reddit) și fondatorul code.org, Hadi Partovi. Împreună vor da voturi de încredere echipelor cu cele mai bune proiecte.

Tot legat de Imagine Cup 2014, o informație foarte interesantă: studenții finaliști vor fi cazați în spațiile high-tech ale Universității din Washington, în urmă parteneriatului încheiat de Microsoft cu aceasta.

Se pare că finala din 2014 a concursului Imagine Cup va fi una foarte interesantă, măcar prin prisma locației de desfășurare – Redmon, Seatle și a membrilor juriului.

România are deja o echipă câștigătoare: Sticky Bits cu materialul video de prezentare pentru proiectul Grimacizer, finalist în ultima etapă a concursului local.

image

În zilele următoare vor fi anunțate echipele ce vor merge mai departe în finala mondială. România a trimis în finala regională trei echipe: Scripters cu jocul Basnu, Lumen cu Lumen S și SMT.

via Imagine Cup

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep