HomeFeaturedFocusJailbreak untethered de iOS 7 oferit de chinezi: Pangu

Jailbreak untethered de iOS 7 oferit de chinezi: Pangu

image

A venit până la urmă și anunțul ăsta: există Jailbreak untethered (adică rămâne activ și după ce e repornit telefonul) pentru iOS 7 și 7.1. Se numește Pangu și este creat de niște chinezi, folosind o serie de exploit-uri descoperite de celebrul i0n1c. Conform lui iH8sn0w, utilitarul de jailbrek este curat și funcționează bine.

image

Există executabil pentru Windows și MacOS cu care să se efectueze operația de jailbreak, extrem de simplă din câte am înțeles. Da, merge și pe noua platforma Apple A7 de pe iPhone 5s și iPad Air.

Sunt câteva mici informații pe care ar mai trebui să le știți: după jailbreak va fi instalat și Cydia plus un store (ce oferă conținut nelicențiat) chinezesc. Interfața este în limba chineză, destul de inteligibilă. Aparatul va avea nevoie de două sau trei reporniri până să fie deblocat.

Dacă vă interesează, Pangu se poate descărca de aici.

Mai jos vedeți funcțional jailbreak-ul:

via redmondpie

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. AAAAAAAAAAAAAAAAA
    Nici nu aveti idee de cate ori am auzit cuvantul Jailbreak si nu aveam idee de unde sa incep, ce si cum, pentru micul meu Iphone :)) . E deranjant ca practic, IOSul iti baga pe gat aplicatiile lor si te restrictioneaza putin, fata de un Android de exemplue . Tot ce avea nevoie IOSul asta era un jailbreak, pentru a fi mulat dupa preferinta si caracterul proprietarului !

    S

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep