HomeGames ArenaLara Croft and the Temple of Osiris

Lara Croft and the Temple of Osiris

Lara Croft and the Guardian of Light a fost un joc excepțional și neașteptat. Ani de zile au tot spus că nu va primi o continuare, dar uite că s-a ivit una. Crystal Dynamics și Square Enix anunță Lara Croft and the Temple of Osiris, un nou joc de acțiune, platformare și puzzle, la care nu doi, ci patru jucători vor cutreiera nivele amplasate în Egipt, într-o misiune de a-l opri pe zeu Set (din nou, cam asta era ideea lui TR4), prin reasamblarea lui Osiris.

Totec nu mai vine alături de Lara în aventură, locul său fiind luat de un vânător de comori rival, numit Carter Bell, plus doi zei prinși în tărâmul muritorilor, Horus și Isis. Jocul va cuprinde bătălii interesante, catacombe de explorat, provocări, și în general, dacă va fi măcar 80% la fel de bun ca Guardian of Light, o să fie foarte amuzant.

Lara Croft and the Temple of Osiris va fi lansat pentru PC și consolele astea mai noi, nu Wii U, la o dată ce nu a fost încă specificată.

Apare desigur și o întrebare logică, care vor fi celelalte două personaje în inevitabilul pachet cu skin-uri Legacy of Kain în care joci ca Raziel și Kain?

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep