HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy SIII nu se preda

Samsung Galaxy SIII nu se preda

Ba din contră, se mișcă destul de vioi pentru vârsta sa. E drept, a fost ajutat și de faptul că urmașul său nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor pieței, dar nu doar acestui lucru i se datorează viața sa îndelungată. Ci și îmbunătățirilor pe care producătorii coreeni le-au adus acestui terminal pentru a rămâne cât de cât de actualitate. Iar cea mai nouă versiune a sa, Galaxy SIII Neo, modelul european, cu un singur SIM, chiar este la un nivel actual din punct de vedere hardware, ținând piept multor telefoane nou lansate.

Samsung Galaxy S III Neo (modelul european, I9301I) propune un display Super AMOLED de 4,8 inchi și 720p, un procesor quad-core de 1,4 GHz și o memorie RAM de 1,5 GB. Combinația, care așa cum am precizat, nu pare deloc depășitp de vreme, se completează cu o cameră de 8 megapixeli, o memorie internă de 16 GB, un acumulator de 2100 mAh, un Android 4.4.2 KitKat cu interfața TouchWiz UX.

Produsul tocmai a apărut la vânzare în Germania, destul de aproape de noi, la un preț de 270 de euro. Deloc mare pentru specificațiile tehnice, destul de mare pentru un produs lansat acum mai bine de doi ani. Este, până la urmă, o chestiune de optică.

via Guenstiger

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep