HomeFeaturedFocusLG G3 Beat, orice, dar nu G3 mini!

LG G3 Beat, orice, dar nu G3 mini!

Vorbim despre un smartphone care apare sub formă de leak-uri și care, la doar câteva zile de la lansarea în România a super-telefonului LG G3, eveniment la care am dat nas în nas și cu G Watch, ceasul smart al coreenilor, dă drumul la speculațiile privind versiunea mini a lui G3. Ei bine, eu refuz să cred că Beat (dacă acesta i-o rămâne numele) o să fie G3 mini.

Și asta nu atât din cauză că, la 5 inchi, este greu să spui unui smartphone că este mini, deși parca e și asta o problemă, dar mai ales pentru că din punct de vedere al configurației, nu prea mai rămâne nimic din toate caracteristicile care îl fac pe G3 atât de apreciat. Spun asta pentru că G3 Beat se pare că va avea 2 GB memorie RAM, 16 GB stocare internă, un procesor quad-core de 1,2 GHz, cameră de 8 megapixeli, LTE, acumulator de 2500 mAh. Frumos, dar parcă nu pe măsura așteptărilor.

Fiind vorba despre niște informații neoficiale, sper încă în minuni. Sau într-un alt G3 mini, veritabil de această dată. Până atunci ne rămân fotografiile, care arată asemănarea dintre cele doua aparate.

lg g3 beats 2

via GSM Arena

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep