HomeFeaturedFocusReWalk, exoscheletul minune, liber la vanzare

ReWalk, exoscheletul minune, liber la vanzare

Nu v-am mai atras de ceva vreme în zona de energii alternative sau cea a sănătății, acolo unde, date fiind slăbiciunile mele pentru aceste domenii, mai derapez editorial din când în când. Și pentru că în materie de energie verde, nu prea reușesc să înțeleg cum de Germania, care este lăudată pentru cantitatea mare de energie solară și eoliană pe care o produce, încă este puternic dependentă de un anumit gaz, mă orientez spre partea de medicină, acolo unde ReWalk, exoscheletul care  ajută persoanele rămase paralizate în urma unor accidente să reînvețe să meargă, a trecut în sfârșit de plictisitoarea fază a aprobărilor și poate fi comercializat.

Beneficiile sale sunt evidente, mai rămâne bariera prețului, de peste 50.000 de euro. Este prețul pe care Argo Medical Technologies, cei ce au realizat acest proiect, îl cer pentru versiunea personală, cea care se va comercializa undeva în viitorul apropiat. Există și un model numit Rehabilitation, dedicat centrelor de recuperare și altor instituții medicale, probabil mai scump, dar ale cărui costuri vor fi suportate de diverse organizații.

Sunt convins că prețul pentru acest echipament medical, realmente util, se va ajusta astfel încât să ajungă la cote mai ușor de digerat de către persoanele de rând, astfel încât să își poată demonstra cât mai bine utilitatea.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep