HomeFeaturedFocusMultiPad Color, noua gama de tablete de la Prestigio

MultiPad Color, noua gama de tablete de la Prestigio

Vorbim despre o combinație de 3 dimensiuni de display (7, 8 si 10,1 inchi) cu 6 variante de culoare (negru, alb, rosu, albastru, turcoaz și violet), de la acestea din urmă provenind probabil și denumirea produselor.

Pe partea de specificatii tehnice, toate cele trei versiuni au conectivitate 3G, 1 GB RAM și capacitate de stocare internă de 16 GB, camere de 2 și de 0,3 megapixeli, CPU quad-core la 1,3 GHz, NFC, GPS, radio FM iar rezoluția display-ului fiind de 1280 x 800 pixeli.

Pe tabletele Android se regasesc si eReader Prestigio, OfficeSuit Pro, Deezer , McAfee Antivirus, Bloomberg, Wikipedia, Navitel navigator, Facebook, Twitter, WhatsApp, Vkontakte, Hills of Glory 3D, NARR8, Megogo.net și multe altele, particularizate în funcție de zona geografică.

Diferențele se reflectă in denumirea fiecăreia dintre tablete si sunt legate in primul rand de dimensiune a ecranului, MultiPad Color 7.0 3G, MultiPad Color 8.0 3G sau MultiPad Color 10.1 3G și, automat, și în capacitățile acumulatorillor, care sunt de 3500, 4400 și respectiv 6400 mAh. În ceea ce privește sistemul de operare, privilegiul unui Android 4.4 îi revine doar tabletei de 10 inchi, suratele mai mici rămânând la versiunea 4.2.

Tabletele PC Prestigio MultiPad Color sunt disponibile în magazinele de specialitate, la prețuri începând de la 749 lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep