HomeFeaturedFocusOnor glorioasei Mulan! Huawei stie de ce!

Onor glorioasei Mulan! Huawei stie de ce!

Și asta pentru că mult prea proaspăt lansatul Huawei Honor 6, care a mai fost cunoscut și ca Huawei Glory 6, seamănă izbitor de mult în specificații cu proaspăt zvonitul Huawei Mulan, existând șanse mari de tot să fie chiar el!

Chiar dacă  nu se știe foarte sigur dacă este același telefon, specificațiile sunt identice: un display fullHD de 5 inchi, un chipset Kirin 920, cu patru nuclee Cortex-A15 tactate până la 2 GHz și patru Cortex-A7 care pot urca până la 1,6 GHz, foarte lăudat de producători, o memorie RAM de 3GB, camere de 13 și de 5 megapixeli, stocare internă de 16 sau 32 și un Android 4.4.2.

Trebuie să recunoaștem că, indiferent de nume, terminalul pare promițător. Să sperăm că Huawei își va respecta și strategia comercială și astfel prețul acestui aparat va fi unul digerabil. Cât despre Huawei, numai motive de bucurie. Pe lângă lansarea acestui flagship, se pare că Huawei Ascend P7 a depășit pragul de 1 milion de bucăți vândute. Iar planurile sale sunt cam de 10 ori mai mari pentru primul an de viață.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep