HomeFeaturedFocusO sa avem telefoane si tablete Windows sub brandul Allview: Impera I,...

O sa avem telefoane si tablete Windows sub brandul Allview: Impera I, S si i8

Allview Impera i

Reprezentanții VisualFan împreună cu Microsoft România au anunțat astăzi că în curând va apărea gama de produse Impera, construită în jurul a două smartphone-uri Windows Phone 8.1 și o tabletă Windows 8.1 cu numele Impera i, Impera S și Impera i8.

Gabriela Mladin, Consumer Channels Group Director, Microsoft România: „Partenerii noștri reprezintă motorul de creștere pentru Windows și ne bucurăm să anunțăm astăzi parteneriatul cu ALLVIEW pentru a aduce clienților noștri români mai multe opțiuni de device-uri mobile, la prețuri competitive. Cu Windows, abordarea noastră este de a oferi o perspectivă unică, foarte personală, pe smartphone și tabletă.”

Impera I va fi un aparat cu un display IPS de 4.7 inci (1280 x 720 pixeli), dual-sim, ce va pleca de la un preț de 699 lei. Impera S e similar cu Impera I, având un display de 5 inci, tot IPS, 8 GB pentru stocare, 1 GB RAM și probabil aceiași cameră de 8 MP. Teoretic e un produs mai avansat, de asta și prețul său e ceva mai mare: 749 lei.

Allview Impera S

De reținut că ambele aparate au ecranul protejat cu Dragontrail Glass, tehnologie folosită și de Sony pe Xperia Z1 și Z2. Și că nu se specifică nimic despre baterie sau autonomie.

Tableta Impera i8 vine cu un procesor quad-core Intel Atom Z3735E la 1,33 GHz, 1 GB RAM, 16 GB pentru stocare, display de 8  inci (1280 x 800 pixeli), două camere de 2 MP frontală și de 5 MP principală.

Allview Impera i8

Ce e fain este că suita Office 365 Personal va fi preinstalată, deci Word, Excel, PowerPoint sunt prezente, inclusiv spațiu de stocare de 1 TB în OneDrive – pentru cât timp, o să aflăm la momentul lansării. Nici pentru acest produs nu avem informații despre capacitatea bateriei sau autonomie.

Prețul său de pornire este de 849 LEI.

Toate produsele anunțate azi pot să fie deja comandate de pe site-ul producătorului, fără o dată de livrare anunțată.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

5 COMENTARII

    • Multe branduri autohtone incearca sa isi fraiereasca cumparatorii cu specificatii incomplete scrise pe cutie. Ma omoara chestia cu “quad-core”, fara sa spui si de care! Asta este doar un exemplu…

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep