HomeFeaturedFocusPrestigio intra pe piata de Health Care

Prestigio intra pe piata de Health Care

Noua gamă de produse, Prestigio Health Care Solutions, destinate consumatorilor cu un stil de viață activ și dinamic, este compusă, pentru început, din patru dispozitive inovatoare și aplicația Family Health Compas. Este doar un prim pas, pe viitor compania propunându-și să adauge și alte produse acestei categorii.

Cele patru dispozitive sunt: Smart Body Fat Scale, Smart Body Mass Scale, Smart Pedometer și Smart Blood Pressure Monitor. Dacă primele două sunt cântare inteligente, primul măsurând și indicele de masă corporală, iar cel de-al doilea putând masura și procentul de grasime, masa musculară, greutatea oaselor și procentul de apă, iar Smart Blood Pressure Monitor este un aparat care măsoară tensiunea arterială, ritmul inimii și monitorizează bătăile iregulate ale inimii, atenția ne este atrasă de Smart Pedometer.

Un gadget care măsoară activitatea zilnică: numărul de pași, caloriile consumate și distanța parcursă. Cu ajutorul aplicației Family Health Compass se pot monitoriza rezultatele, seta obiective și urmări progresele zilnice. Însă autonomia declarată de până la 7 ore cu o singură încărcare, rezistența la praf, afișarea orei și aspectul de brățară, ne fac să sperăm că produsul este doar un prim pas la Prestigio către un smart-watch.

Impreună cu aplicația Family Health Compass, Prestigio își propune să ofere consumatorilor soluția completă pentru a avea un control permanent asupra sănătății și a fi mereu în formă. Dispozitivele, echipate cu Bluetooth Smart, comunică prin intermediul aplicației cu un telefon sau o tabletă, astfel încat masuratorile sunt transmise, înregistrate și analizate. Aplicatia pentru iOS este deja disponibilă pe AppStore, iar varianta pentru Android va fi disponibilă începând cu trimestrul al treilea al anului.

De asemenea, rezultatele se pot trimite pe email sau pot fi impartasite cu prietenii pe retelele sociale. Asta, probabil, dacă sunt avantajoase.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep