HomeFeaturedFocusWindows 9 e in carti pentru lansarea de la anul, Windows 8.1...

Windows 9 e in carti pentru lansarea de la anul, Windows 8.1 Update vine in iulie-august

windows8_1-start-menu

Au apărut câteva informații legate de viitorul sistemelor de operare Windows și Windows Phone. Conform unor ”surse” apropiate de proiecte, Windows 8.2 (sau mai bine zis Windows 8.1 update 2) se apropie de lansare, undeva în iulie/august o să vede RTM-ul și apoi versiunea finală.

În același timp, Windows 9, următoarea versiune oficială ce va aduce o schimbare a interfeței METRO și reintroduce meniul de start, inclusiv cu Live Tile-uri (așa cum s-a anunțat la conferința BUILD) e în plan pentru lansarea în trimestrul 2 sau 3 din 2015.

Pe zona de Windows Phone, versiunea 8.1 GDR1 e deja distribuită angajaților Microsoft (și unii dintre noi nu au nici măcar 8.1!) fiind în ultima etapă de testare, undeva în toamnă fiind gata de a ajunge pe aparatele noastre.

Aceste informații par a fi confirmate de două surse independente, ceea ce le dă un grad mai ridicat de veridicitate. Dar dacă stăm să ne gândim bine, ce nu ar fi de crezut? Că Microsoft lucrează la următoarele versiuni de sisteme de operare și că proiectul e la zi?

Păi eu zic că e normal să fie așa …

via neowin

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep