HomeFeaturedFocusAtentie sa nu va ciocniti de masinile Google Street View: revin pe...

Atentie sa nu va ciocniti de masinile Google Street View: revin pe strazile din Romania

image

Începând cu săptămâna viitoare Google dă drumul mașinilor Street View prin București, Cluj Napoca, Timișoara, Constanța și Sibiu ca să împrospăteze colecția de imagini. E o practică obișnuită deja ca aceste imagini să fie actualizate – ultima lor actualizare e din 2013.

Acoperirea Street View în România a fost extinsă atunci cu sute de localități și peste 40.000 km, aproape toate țara fiind disponibilă în Street View. De asemenea, pe Google Maps au fost adăugate imagini panoramice pentru zeci de atracții turistice din România.

Google ține să ne anunțe nu numai că o să vedem în curând mașinile în trafic dar și:

Ca de obicei, Google oferă utilizatorilor experiența Street View în condițiile respectării confidențialității. Înainte de a publica imaginile, Google aplică efect de estompare pe fețele oamenilor din imaginile Street View, precum și pe numerele de înmatriculare ale mașinilor, pentru a proteja intimitatea indivizilor. După publicare, orice utilizator poate raporta imagini pentru a fi eliminate, accesând secțiunea „Raportați o problemă” din colțul din dreapta jos al fiecărei imagini.

Mai multe informații despre Street View și locurile de unde mașinile Google preiau imagini pot fi găsite aici: www.google.ro/streetview

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep