HomeFeaturedFocusApple si Samsung in morisca zvonurilor

Apple si Samsung in morisca zvonurilor

De ieri am tot citit materiale care au vreo două chestii în comun. Se bazează pe speculații și zvonuri, fără nici un suport real, oficial și pun accent într-o formă sau alta pe rivalitatea dintre Samsung și Apple, că doar vinde bine de tot. O să încerc, în cele ce urmează, să vă fac și vouă un rezumat, doar pentru a vedea cât de hilară tinde să devină situația.

Se pare că Samsung lucrează la un aparat din seria Galaxy, care, cel mai probabil se va numi Alpha. Va avea carcasă metalică sau, cel puțin va avea un cadru metalic care îi va defini conturul. S-ar putea să fie lansat oficial pe 13 august. Din punctul de vedere al specificațiilor va avea un display de 4,7 inchi și 1080p sau 5,2 sau chiar 5,3 inchi QHD. În oricare din variante, e evident, un concurent pentru iPhone.

Va avea un chipset Snapdragon 805, la fel ca cel din Galaxy S5 LTE-A, sau din Samsung Galaxy F, care s-ar putea să fie chiar Alpha. Toate informațiile de până acum vin pe niște surse “demne de încredere”. Și lucrurile distractive abia acum încep. Se pare că iPhone 6-le de 5,5 inchi mult zvonit, care ar fi fost un partener tare simpatic de dans pentru un Alpha cu display de peste 5 inchi, nu o să apară prea curând. O spun alte surse. Tot neoficial, problema se pare că este la producția componentelor, în special a panel-ului pentru ecran. Aș îndrăzni să afirm că, în cazul acesta, un Alpha de 4,7 inchi e mai interesant. Măcar are cu cine să se bată!

via GSM Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep