HomeFeaturedFocusIntex Aqua Curve mini, un necunoscut interesant

Intex Aqua Curve mini, un necunoscut interesant

Că tot ne-am ocupat de niște indieni, ce-i drept, mai celebrii, și al lor Xolo Play 6X-1000 cu procesor hexa-core, haideți să vedem și un producător mult mai obscur de pe aceeași piață, dar care, cel puțin din perspectiva prețului, ar putea servi drept model pentru multe brand-uri autohtone. Ocazie cu care vă propun și un mic exercițiu: câți dintre voi ați auzit de Intex și ale lor telefoane?

Ei bine, recunosc că și pentru mine au reprezentat o surpriză. Dar și al lor Aqua Curve mini, care prin denumire sună a fi variata compactă a unui smartphone mai mare și mai “flagship” este o surpriză plăcută. Prin prisma prețului de aproximativ 90 de euro pe care îl propune și contra căruia oferă un display FWVGA de 4,5 inchi și 854 x 480 pixeli, un procesor quad-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 4 GB, camere de 8 și de 2 megapixeli, un acumulator de 1500 mAh, dual-SIM și un Android 4.4 KitKat.

Parcă nu sună așa de rău la prețul exprimat mai sus. E drept, se poate și mai ieftin, ne-a demonstrat-o Xolo Q500, dar acum este depășită bariera psihologică a memoriei RAM de 1 GB.

via CVG

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep