HomeFeaturedFocusO noua isprava marca Tesla

O noua isprava marca Tesla

Așa de tare m-am aprins în legătură cu Bentley și telefonul lor de lux, că simt nevoia să vorbesc despre un producător auto mai normal, sau chiar în cealaltă parte a limitei normalului, ca să îmi mai revin. Și ce tratament mai bun există în această situație, dacă nu puțin Tesla. Merge ca pansamentul pe rană!

În lupta lor cu autoritățile pentroliste din anumite state americane, Tesla au jucat extrem de elegant dar și eficient. Vă aduceți aminte că le-au fost interzise vănzările directe în New Jersey. Și automat, magazinele Tesla au devenit cam inutile. Cel puțin la prima vedere, pentru că Elon Musk, omul ambițios din spatele Tesla le-a păstrat, convertindu-le într-un soi de muzee ale autovehiculului contemporan Tesla, cu rol de educație a publicului înspre motorizarea electrică. În paralel, și-au intensificat eforturile de a plasa cât mai multe încărcătoare pentru vehiculele lor, tocmai în acest stat american. Eforturile se pare că au meritat, pentru că sunt aproape de a reîncepe legal vânzarea directă.

Tocmai de aceea, nu ar trebui să ne mai suprindă faptul că Tesla își deschide acum și primul centru de service din New Jersey. Este un fel de a-și încununa victoria apropiată, dar mai ales de a veni în întâmpinarea consumatorilor dornici să îmbrățișeze motorizarea electrică. Bentley, se aude!

via Inhabitat

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep