HomeFeaturedFocusLG G Vista, un fel de G3 mai ieftin

LG G Vista, un fel de G3 mai ieftin

Dar și mai subțirel din punct de vedere tehnic. Practic, asemănarea cu G3 este mai mult de ordin fizic, pentru că din punctul de vedere al specificațiilor, nu prea au nimic în comun cele două terminale ale coreenilor. Dar înainte de a trece la partea tehnică, trebuie precizat că G Vista este, deocamdată cel puțin, dedicat pieței din Statele Unite și operatorului Verizon. Însă sunt șanse destul de mari ca, sub altă denumire, să apară destul de curând și prin alte părți ale globului.

Revenind la partea tehnică, G Vista vine cu un display de 5,7 inchi dar doar de 720p. Chipsetul este un Snapdragon 400 cu patru nuclee la 1,2 GHz, iar memoriile sunt de 1,5 GB RAM și 8 GB ROM. Camerele de 8 și de 1,3 megapixeli, LTE-ul sau Android-ul 4.4 nu au menirea de a mai salva situația. Rolul acesta îi revine acumulatorului care, cu ai săi 3200 mAh, ne dă speranțe la o autonomie intersantă. Om vedea!

Când, nu se știe, pentru că nici măcar pentru Statele Unite nu există încă detalii la nivel oficial. Deocamdată @evleaks care pare să fi revenit din concediu, este singura sursă de detalii legate de acest terminal pe care eu îl văd ca fiind un mid-range cu aspirații mai înalte.

via GSM Arena

3 COMENTARII

  1. nu vi se pare ciudat ca mai toti jucatorii de pe piata au trecut inapoi la patru nuclee si renunta incet dar sigur la opt nuclee. gura targului spune ca cele opt nu prea isi fac treaba plus ca sunt inutile in peste 70% din cazuri de folosire a telefonului.ca sa faci poze,sa vezi filme sau sa vorbesti nu-ti trebuie opt nuclee.asa ca incet si sigur lg,sony,samsung trec pe patru nuclee si maxim 1,2 – 1,9 mghz deoarece sunt consumatoare reduse de energie si fac cam aceiasi treaba cu ceva mai complicat

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep