HomeFeaturedFocusUn nou flagship killer se arata: Xiaomi Mi 4

Un nou flagship killer se arata: Xiaomi Mi 4

Chiar dacă partea de specificații este, deocamdată, la stadiul de speculații, avem cel puțin confirmarea oficială asupra datei la care acest noi purtător de stindard și vârf de gamă al chinezilor de la Xiaomi va fi anunțat oficial. Și se pare că mult nu mai este de așteptat, pentru că pe 22 iulie vom avea oficial informații despre acest terminal. Informația este garantată, pentru că vine direct de la președintele companiei. Să fie oare acem Mi 3s despre care apăruseră zvonuri cu ceva vreme în urmă?

Revenind totuși la speculațiile tehnice, care au probabil doza lor de adevăr, se pare că Mi 4 va avea un display de 5,2 inchi full HD, un chipset Snapdragon 801 sau 805, o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 16 GB, cameră de 13 megapixeli și LTE. Presupunând că aceste informații sunt corecte, cu puțină atenție la sincronizarea dintre anunțul oficial și debutul comercial al telefonului, pe cât mai multe piețe (etape între care trebuie să fie un timp cât mai scurt), dar și la preț, cred că OnePlus One are șanse mari să devină primul smartphone pensionat înainte de vânzare! Măcar de i-ar fi ajutat pe cei de la OnePlus să învețe ceva din toată această experiență.

Mai există totuși un hop de trecut pentru Xiaomi Mi 4. Sper să nu le vină ideea cu vânzarea blitz, doar de dragul cifrelor. Și să facă și ei o lansare comercială în stil de mare producător.

via liliputing.com

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep